AKTUELLA KURSER MED MIG

Jag har varit över 20 år i olika metall och trä hantverk handledare, via olika Studieförbund, och över 15 år som kursledare på helg kurser med Vuxenskolan i Göteborg. Över 900 elever har jag haft under åren på kurserna hos mig ! Speciellt i kommande vår kurserna är att alla som fick sin kurs inställt på höstens kurser, har förtur, men ni andra som vill komma till kurserna kan anmäla sig till Studieförbundet Vuxenskolan i Göteborg, som reserv plats, Välkommen! Kommande kurser Våren 2021 Tryck på Länken, så kan du direkt komma till Vuxenskolan i Göteborg och boka den kursen som just du vill gå på. Järnsmide helgkurs:

27.- 28..Mars Länk


17.-18 April Länk

Svetsning för hemmabruk helgkurs: 6.-7. Mars. Länk 10.-11. April Länk Fullt


15.-16. Maj Länk Fullt

Välkommen ! Anmälningarna ska göras till: Studieförbundet Vuxenskolan i Göteborg 031-707 18 00 www.sv.se/goteborg